Da li je moguće da biste dobili osloboditi od strija?

Da li je moguće da biste dobili osloboditi od strija?Ako imate strije, vjerojatno želite otići negdje daleko. Ove brazde ili linije na koži nisu štetni za vaše zdravlje, ali da se ne vide.

I iako nikad neću otići daleko, mogao bi nestati s vremenom ili korištenjem određenih proizvoda i postupaka.

Zašto?

Strije nastaju kada je tijelo brzo raste, iz bilo kojeg razloga. Vaša koža ne može se protežu dovoljno da zadrži ritam. Ove tanke, duge i valovite znakovi, koji se nazivaju i čvrsta.

Kolagen je protein koji čini kožu elastičnija. Ako vaša koža nije dovoljno, znakovi mogu se pojaviti kao proširenje.

Možete imati strije zbog:

 • Brzo povećanje težine ili djecu razdoblja rasta
 • Trudnoća
 • Operacije grudi implantata
 • Bodybuilding

Veliki broj steroida, da li lijekovi, steroidi ili bolesti kao što su Cushingov

Marfanov sindrom je nasljedna bolest koja slabi kožu vlakana i neobične uzroke rasta

Također i u obitelji.

Što Se Dobiva?

Strije se češće nalaze u žena, osobito tijekom trudnoće. Kako vaš trbuh raste, da bi oslobodili mjesto za dijete, vaša koža je pružio. Hormoni koji se val, kada su trudne, također mogu popustiti vlakana kože i pojavu strija.

Svaki dio tijela, koja raste tijekom trudnoće može imati strije. On može nestati, kao što je prolio kilograma nakon rođenja djeteta.

Kako muškarci, tako i žene, koji su pretili mogu dobiti robne marke. Čak i bodybuilderi koji sadrže malo masti, a možete ih dobiti, gdje je vaše mišiće povećanje u veličini.

Djeca ih mogu dobiti, ako se iznenada dobiti veći ili povećanje težine, kao što su, na primjer, u pubertetu. Pobrinite se da oni znaju da je to normalno. Djeca znak može nestati kako djeca rastu.

Kakav Pogled Imaju?Kakav Pogled Imaju?

Ti kinky, slanina linije na koži dolaze u različitim bojama. Oni idu u boji, crvena ili roza, plavo-ljubičasta, tanka, blijeda, ožiljak-što je u njemu s vremenom. Možete ne primjetiti koliko.

Oni se mogu pojaviti na različitim dijelovima tijela:

 • Ruke
 • Natrag
 • Grudi
 • Stražnjica
 • Bedra
 • Ramena
 • Trbuh ili trbuščić
 • Dijagnostika

Vaš liječnik, samo treba gledati na kožu kako bi se dijagnosticirati kod njih. Ali ona, vjerojatno će vas pitati pitanja o medicinskoj povijesti. Ako ste bili uzeti oralno ili lokalno steroida u dugo vremena, visoke razine kortizola u vašem tijelu može biti krivac.

Postoje Li Proizvodi Koji Pomažu?

Tijelo šminka može pomoći sakriti strije. Ćete naći razne kreme, masti, ulja, ulja, kože i drugih masti, koji su namijenjeni za prevenciju ili liječenje. Ali postoji malo dokaza da je bilo koji od tih proizvoda stvarno rade.

Tretinoin: Krema tretinoin (Retin-A) sadrže retinoidi. Oni mogu pomoći da se izbaci novih strija, ali što se može učiniti vašu kožu stavite crvene, nadražene ili pahuljast. Također se koristi za liječenje bora.

Kolagen: StriVectin-SD i Lupina ekstrakt sjemena oba uključuje povećanje kolagena u koži, ali teško je reći da li će oslabiti ili spriječiti strije.

Sezamovog ulja : Ovo je ulje od bilja stimulira stanice u tijelu koje čine kolagena i akumulacija tkiva kože. Neki ljudi ga koriste, kako bi se liječiti rane. Na gotu Kola u broj over-the-counter kreme za strije, ali postoji malo dokaza da pomaže poremetiti.

Gorke bademovog ulja: Jedna studija je pokazala da žene koje masiraju Gorkog badema ulje u kožu trbuha u trudnoći je manje strija i drugih, da je samo ulja bez masaže.

Kakao maslac, Shea maslac, maslinovo ulje, vitamin E i drugi hidratantna: Ove prirodne kreme mogu pomoći da vaša koža osjećati mekša, ali nije jasno hoće li ili za sprečavanje strija.

Da li postoje Procedure da biste dobili Osloboditi od Njih?Da li postoje Procedure da biste dobili Osloboditi od Njih?

Liječnik kože ili plastični kirurg može koristiti laseri ili druge postupke, kako bi se trošiti marki. Možete pomoći vašoj koži da proizvodi više kolagena:

Laserski boja i držite terapija-liječenje bez boli, eksplozija svjetlosti, koji se koristi u nove, crvene strije. Svjetla energije u mirovanju krvnih sudova ispod kože, što može dovesti do zaštitnih znakova.

CO2 laser djelomični je pre shematski terapija nova metoda liječenja koja se može poravnati stare, bijele strije. Istraživanja su pokazala da strije nestao nakon pet sesija u usporedbi s drugima koji koriste kreme s glikolne kiseline i kiseline transretinoico.

Mikrodermoabrazija se koristi maleni kristali, trljati off gornjeg sloja kože. Novo istraživanje je pokazalo da je liječenje pomoglo da izbaci novi, crvenkaste, strije kada je u kombinaciji s kože pilingom.

Plastične kirurgije , kao abdominoplastika, možete ukloniti kože sa strijama. Ali ove operacije ne mogu ostaviti ožiljke. Osim toga, često bolno i skupo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar