Kao što sam napokon prestala da izgovore i zdrave navike staviti

Kao što sam napokon prestala da izgovore i zdrave navike stavitiTo su opravdanja za ono što sam učinio kad sam pretrpio neuspjeh—natrag, zadržati naviku, novi. To su stvari koje sam govorio sebi, kad sam razmišljao o stvarima koje sam htio raditi svakodnevno—dnevni, meditirati, ide u teretanu, ali je tako i učinio.

Kod mene je bio izgovor za sve. Kod mene je bio razlog za upravljanje za svaki neuspjeh. Put do uspjeha može biti krivudav, ali je put do neuspjeha-to je mnogo lakše predvidjeti. I sviđa mi se biti pod kontrolom.

U posljednjih nekoliko mjeseci nisam u mogućnosti biti u skladu s ništa, stvarno bi prokleti stvari koje sam htjela napraviti. To nije bio problem, prisiljavajući sebe, i nije bilo brzo rješenje. To je bio savjestan, svjestan, умышленный, i budnosti proces za dobivanje novih, stil života zdravije u mom životu.

Tako Da Dotaknete Dno

Krajem prošle godine, došao sam do točke bez povratka. Ako je na putu, da sam bio, ja sam shvatio da u dvije, pet ili 10 godina sam znao samo da je imati žaljenja, frustracije, i stalno osjećaj da sam mogao napraviti bolje. Umoran san o odredištu, a ne postizanje ih.

Ne sviđa mi se biti stereotipna mišljenja, a citat iz Gandhi, ali čuti od njega: “Sreća je kada ono što mislite, ono što govorite i ono što radite, su u harmoniji.” Problem je u tome što sam bio u harmoniji sa samim sobom. Želio bih postaviti podsjetnik, da meditiraju svaki dan, a onda ignorirati. Rekao sam sebi, da sam htjela hodati svaki dan (najmanje!), ali on uvijek nađe način da se ne ide van. Ja sam htjela pisati često, međutim, sveto Pismo stalno postalo nemoguće.

U prošlosti, ja sam koristio sram da “potaknuti” me u zamjenu. Ja sam mislio da ako sam je mrzio sebe ili odbijanja, mjesto gdje sam bio u životu dovoljno, mora se promijeniti.

Pozitivne Promjene

Ali to nije stvarnost, kao što se događa promjena, ni za mene, ni za koga. U konačnici, sram, mržnju, i mržnja nisu trajne motivacije. Ljudi, uključujući i mene, po svojoj prirodi su više zainteresirani za pozitivan pojačanje.

Počeo sam razmišljati o navike, htjela napraviti—dnevni rad, a meditacija—kao i u načine donijeti radost i pozitivnost u mom životu. Razmišljajući na taj način, pomogao sam joj da izađe iz petlje auto-mržnje i krivnje.

Ona mi je pomogla vidjeti moje navike, kao što su izrazi auto-ljubav—kao darove za sebe, od kazne i promijenio svoj stav prema izgradnji novih potprograma. Evo šest principa, koji mi je pomogao postići promjene.

6 Koraka, Koji su Radili za Mene

1. Prikupiti navike zaista želite da dodate.1. Prikupiti navike zaista želite da dodate.

Ja sam izabrao da ne navike mislio da mora dodati i zbog toga što nitko nije napravio, ili zbog neke glupe članke na Internetu, sam je rekao da bi trebao. Nije pokušao održavati s drugim ljudima; to slušati sebe.

Kada sam počeo da vidim te navike, kao što su stvari koje sam htio dodati, sve moj stav prema izgradnja rituali i postupci promijenilo. Na primjer, kada sam počeo gledati na biciklu, vježba u teretani, kao izazov, zabavu, želio bih vidjeti kako se mnogi više kilometara nego što je mogao učiniti svaki tjedan.

2. Stvoriti naviku svoj vlastiti put.

Nema više čitanja, i na performanse. Ne više, napadnut sebi, čitajući druge ljude, postupke i ujutro, i moje očekivanje da oponaša ih.

Kad sam počeo graditi stalne rutinu, fitness centar, samo hodao, kad je htio ići. Za mene, to je bilo oko 2 sata svaki dan, nakon što sam proveo dovoljno vremena rada i ne može omesti dug popis stvari koje treba napraviti.

To je ujedno značilo da mi je dao dopuštenje da čine ono što sam htio učiniti, kada je došao tamo. Ako sam htio napraviti 20 minuta na biciklu, ja bi samo 20 minuta, a zatim odlaze.

3. Počnite s malim—vrlo malo.

Znao sam da, ako sam pokušao uzeti previše, ja ću naći način da opravdanje. Tako da je moje dnevne zadatke bili mali. Počeo sam s dva minuta meditacije, što je, konačno, bio izgrađen i do 10, a onda 20 minuta. Tih 20 minuta na stacionarni bicikl, fitness centar, sagrađen u intenzivan trening sa intervalima i trening snage tri ili četiri puta tjedno.

Ja sam shvatio da je jednostavno za napraviti nešto, bez obzira na to koliko je mali, što je značilo da sam bio više vjerojatno da će učiniti nešto sljedeći dan. Mnogo je teže početi iznova a to je da se ide naprijed. Razvoj poraz i pobjedu moj vlastiti poticaj, su goleme promjene u ostati vjerni moje obveze.

4. Budite ljubazni prema sebi.

Nema mjesta za težnje za savršenstvom, kada je razvoj novih znanja i vještina. Ako sam propustila dan ili ako je promijenio moj život, da me izdali. Kad sam bolesna od prehlade i propustio nekoliko treninga, ja ne odustaje. Kad sam imao napadaj depresije, i on se vratio apática u smjeru mojih ciljeva, mene nije sramota, mene isto.

Umjesto toga, da mislim da može da se kazni me umjesto toga, pokušao sam o ljubavi prema sebi u zamjenu i da je više ugodan i dugotrajan. Morao sam isključiti narednik bušilica u mojoj glavi, da se nadao da nikada nisam vijak.

Ostvarenje mojih ciljeva, savršenstvo-to nije krajnji cilj. Krajnji cilj je osjećati bolje o sebi. Odbio sam loviti navike, što osjećam se tako loše o sebi neke pogrešne pretraživanje radosti u budućnosti.

5. Slaviti svaku malu pobjedu.

Kada sam počeo svakodnevno svako jutro, navika, da sam ja htio izgraditi tijekom više od deset godina,—mogu upisati broj u uglu svake stranice, da biste odredili koliko dana u nizu, što sam napisao. To je postao veliki faktor motivacije. Proveo sam 30 karata u nizu u dnevniku, 100 karata, a sada s gotovo 200. Ja sam držao moju olovku ponestane tinte. Konačno, nakon toga, i napuni cijeli laptop, ja sam proveo kupnju novog Moleskine u Amazon.com.

Postizanje ove male prekretnice koje se drže me je obradovao. Također sam skinuti program pod nazivom Način Života, koji možete koristiti za biranje broja dana za redom, ja sam u škripcu sa navika, bez obzira koliko mala ili, naizgled, da je to. (Mislim – s ponosom mark off “Čišćenja zuba”, u kojem je svaki dan.)

Prepoznavanje tih dostignuća dao sam da se nešto pozitivno gleda naprijed: – moje priznanje i zahvalnost. On je bio революционером, i ostaje kamen temeljac, kako mogu dodati navike u moju rutinu.

6. Zagrljaju dosade.6. Zagrljaju dosade.

Da, dosljednost i odlučnost može zvučati vrlo banalan i monoton. Ali ja sam shvatio da je bolje biti “dosadno”, da se osjećaju kao sht o sebi sve vreme. Bolje spavati noću znajući da sam učinio ono što sam rekao da ću učiniti.

Gandhi je bio u pravu: Sreća-to je kad je sve u logičan slijed. I u tom trenutku, ja ću uzeti ovu vrstu održivi sreća kroz kaos, i slobodnog Duha, život u bilo koji dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar